Stalen buizen in Schiedam nodig?

Solines beschikt over een uitgebreide voorraad stalen buizen met diameters variërend van Ø 10 tot 2.500 millimeter. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij een gerenommeerde internationale leverancier van stalen buispalen, verzinkte buizen en funderingsbuizen.

Onze voorraad is verdeeld over twee vestigingen, gelegen in Moerdijk en Dortmund (Duitsland). Als u op zoek bent naar stalen buizen in Schiedam, kunnen wij u zeker van dienst zijn.

Stalen buizen op locatie
Detailfoto van een stalen buis

Stalen buizen

Ruim assortiment, uitzonderlijk grote voorraad

Wij beschikken over een uitzonderlijk grote voorraad stalen buizen, met maar liefst 44.000 ton verspreid over onze locaties in Nederland en Duitsland. In ons assortiment vindt u stalen buispalen, verzinkte buizen, kasbuizen, schroefinjectiepalen en dikwandige buizen, allemaal beschikbaar in diverse diameters en wanddiktes. Dus als u een lastig vindbare buis nodig heeft voor een project in Schiedam, is deze ongetwijfeld bij ons beschikbaar.

De eigenschappen van stalen buizen

Afmetingen, lengtes en maatwerk

Als u stalen buizen in Schiedam nodig heeft, biedt Solines een breed scala aan mogelijkheden. Onze buizen zijn verkrijgbaar in diameters van 10 tot maar liefst 2.500 millimeter, met wanddiktes variërend van 1 tot 36 millimeter. De lengtes van de buizen verschillen afhankelijk van het type dat u bestelt. Bij Solines Welding & Construction kunnen wij buizen op maat zagen of op de gewenste lengte lassen, tot een maximum van 36 meter, perfect voor uw project.
Stalen buizen op voorraad

Stalen buis

Specificaties en maatwerk mogelijkheden

Verkrijgbare diameters

We leveren stalen buizen in diameters variërend tussen de Ø 10 tot maar liefst Ø 2.500 mm

Mogelijke wanddiktes

De wanddiktes van de stalen buizen variëren tussen de 1,0 en 36,0 mm (afhankelijk van de diameter)

Maatwerk mogelijkheden

Lassen, zagen en trompen is mogelijk met behulp van Solines Welding & Construction.

Lengtes van de buizen

Afhankelijk van de gewenste diameter zijn de stalen buizen in diverse lengtes verkrijgbaar.

Maatwerk mogelijkheden

Mogelijke bewerkingen voor stalen buizen in Schiedam

Bent u op zoek naar maatwerk op het gebied van stalen buizen? Bij Solines B.V. bent u aan het juiste adres. Wij leveren de meeste buizen met rechte en gladde einden, maar we kunnen ze ook op maat maken, zodat ze kant-en-klaar op uw gewenste locatie in Schiedam arriveren.

Wij bieden diverse bewerkingen aan voor stalen buizen, waaronder trompen voor diameters van Ø 168,3 tot Ø 508 mm, op maat zagen tot een diameter van Ø 820 mm, en voorzien van een flens of boorpunt. Daarnaast kunnen we buizen op maat branden tot een diameter van Ø 1420 mm en lassen tot een lengte van maar liefst 36 meter. Hierdoor kunt u vertrouwen op nauwkeurige en hoogwaardige bewerkingen die aansluiten bij uw specifieke projectvereisten.

Onze stalen buizen zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals bouwprojecten, stalinrichtingen, wegenbouw, kassenbouw en als stalen meerpalen in jachthavens. Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise in de sector, kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw project. Met onze maatwerkoplossingen zorgen wij ervoor dat uw buizen precies voldoen aan de specificaties van uw project, waardoor u efficiënt en effectief kunt werken.

Kies voor Solines B.V. voor al uw maatwerkbehoeften op het gebied van stalen buizen en profiteer van onze ruime voorraad, betrouwbare service en hoogwaardige producten. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen voorzien van stalen buizen in Schiedam.
Stalen buizen lassen
Laswerk aan stalen buizen

Buizen op maat bestellen

Profiteer van aantrekkelijke prijzen dankzij goede contacten

Bij Solines B.V. kunnen we stalen buizen direct bij de fabriek inkopen, waardoor we ze meteen in de gewenste lengte kunnen laten maken. Dit is voordelig voor u, omdat het kosten bespaart en de hoeveelheid afval vermindert. Neem contact op met een van onze ervaren verkoopmedewerkers om de mogelijkheden te bespreken.

Solines B.V. koopt stalen buizen in grote hoeveelheden in op meerdere locaties wereldwijd. We zijn voortdurend op zoek naar gunstige inkoopbronnen die stalen buizen van hoge kwaliteit leveren. Hierdoor kunnen we onze producten tegen competitieve prijzen aanbieden. Dankzij onze maatwerkoplossingen kunnen de buizen zodanig worden aangepast dat ze direct gebruiksklaar zijn voor uw opdracht of project.

Vraag een offerte aan voor stalen buizen

Binnen no-time geleverd

Een snelle levering van stalen buizen in Schiedam

Bij Solines B.V. profiteert u van snelle levertijden wanneer u kiest voor onze stalen buizen. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij snel leveren binnen Nederland en in de meeste Europese landen, zodat u nooit lang hoeft te wachten.

Onze strategische ligging op het industrieterrein in Moerdijk biedt diverse logistieke voordelen. We beschikken over vijf mobiele kranen, drie terminal trucks en vijf opleggers. Bovendien hebben we een eigen aansluiting op het spoorwegnet, directe toegang tot de snelwegen (A16 en A17) en diepzeewaterfaciliteiten, waardoor we efficiënt en snel kunnen leveren.

Ons uitgebreide assortiment omvat schroefinjectiepalen, dikwandige buizen, precisiebuizen, stalen kokers (vierkant en rechthoekig), verzinkte buizen en dunwandige stalen buizen. Welke stalen buis u in Schiedam ook nodig heeft voor uw project, bij Solines B.V. vindt u altijd de juiste oplossing.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u snel en efficiënt kunnen voorzien van de stalen buizen die u nodig heeft.

Contact

Advies nodig over toepassingen van stalen buizen?

De verkoopafdeling van Solines B.V. heeft veel kennis en ervaring op het gebied van stalen buizen. Als u meer zou willen weten over de toepassingen, neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers. Inmiddels heeft Solines al vele bedrijven tot volle tevredenheid voorzien van stalen buizen.

Vraag een offerte aan voor stalen buizen