Aanmeerpalen van staal nodig?

Aanmeerpalen van staal vormen een uitstekend alternatief voor houten aanmeerpalen. Ze zijn duurzaam, hebben een lange levensduur en zijn bestand tegen water, zout en roest. Bovendien kunnen ze snel worden geleverd en zijn ze eenvoudig te installeren en te onderhouden. Indien u meer informatie wenst over aanmeerpalen van staal, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. We staan klaar om u verder te helpen!

Aanmeerpalen met PE-coating

Wat zijn aanmeerpalen van staal?

Stalen aanmeerpalen zijn robuuste constructies die worden geplaatst om schepen veilig aan vast te leggen. Ze vinden hun toepassing voornamelijk in havens en jachthavens. Deze palen zijn vervaardigd uit duurzaam staal en hebben een cilindervormig ontwerp. Met hun kracht en stabiliteit kunnen stalen aanmeerpalen weerstand bieden aan de krachten die door schepen worden uitgeoefend, waardoor een betrouwbare en veilige aanlegplaats wordt geboden. Ze zijn van essentieel belang voor het veilig afmeren van schepen en dragen bij aan een efficiënt gebruik van maritieme infrastructuur.

Ideaal voor jachthavens

Aanmeerpalen met PE-coating

Aanmeerpalen met een PE-coating bieden duurzaamheid en bescherming tegen corrosie. De PE-coating, gemaakt van polyethyleen, vormt een beschermende laag op het oppervlak van de aanmeerpalen, waardoor ze bestand zijn tegen roest en corrosie. Deze palen worden veel gebruikt in de water- en gasindustrie, evenals bij infrastructuurprojecten. De coating op de aanmeerpalen zorgt voor een lange levensduur en minimaliseert onderhoudskosten.
blank

Aanmeerpaal van staal

Specificaties en maatwerk mogelijkheden

Verkrijgbare diameters

Solines levert aanmeerpalen in diverse diameters variërend tussen de Ø 114 tot Ø 305 mm.

Mogelijke wanddiktes

De wanddiktes van de aanmeerpalen variëren tussen de 10,0 en 20,0 mm (afhankelijk van de belastingeisen)

Maatwerk mogelijkheden

Lassen, zagen en conserveren is mogelijk met behulp van Solines Welding & Construction.

Lengtes van de afmeerpalen

Afhankelijk van de gewenste afmeting zijn de stalen aanmeerpalen in diverse lengtes verkrijgbaar.

Ideaal voor vele toepassingen

Afmeerpalen van staal geleverd bij diverse projecten

Solines BV is een bekende leverancier van op maat gemaakte stalen aanmeerpalen voor verschillende projecten. We hebben met succes aanmeerpalen geleverd aan diverse locaties. Bijvoorbeeld, in Amsterdam hebben we stalen buizen als aanmeerpalen geïnstalleerd langs de “Binnenkant” kade. Daarnaast hebben we ook 65 stalen buizen van 15,30 meter lengte geleverd aan een jachthaven aan de Oostzee.

Voor een ander project in de provincie Groningen hebben we 26 stalen buizen van 10 meter lang met een diameter van 323,9 x 10 mm geleverd. Deze buizen zijn voorzien van een duurzame DTM-coating van 3 lagen dik. Een ander interessant project waarbij onze stalen aanmeerpalen zijn gebruikt, is de drijvende steiger bij het Eiland van Maurik.

Onze stalen buizen zijn ideaal voor waterbouwprojecten en kunnen ook uitstekend worden toegepast in jachthavens. Bij Solines Welding & Construction bieden we maatwerkoplossingen, waardoor de buizen direct klaar zijn voor uw project. Naast de mogelijkheid om een PE-coating op de stalen aanmeerpalen aan te brengen, kunnen we de buizen ook op maat zagen of lassen volgens uw specifieke vereisten. Op deze manier kunt u vertrouwen op hoogwaardige stalen buizen die volledig voldoen aan uw behoeften.

Stalen buizen lassen
Stalen buizen worden opmaat gebrand

Conserveren van stalen buispalen

Wat betekent PE-coaten?

PE-coating, ofwel polyethyleen coating, is een veelgebruikte methode om stalen buizen te beschermen tegen corrosie. Bij deze methode wordt een laag polyethyleen aangebracht op de stalen buis, waardoor de levensduur van de buis wordt verlengd en corrosie wordt tegengegaan. Bij Solines BV bieden we de mogelijkheid om stalen buizen van verschillende diameters te voorzien van een PE-coating.

Bij ons vindt u zelfs buizen in ons assortiment die al zijn voorzien van een PE-coating en kunnen dienen als mantelbuizen. Deze PE-coating zorgt ervoor dat de buizen duurzaam zijn en blijven beschermd, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor diverse toepassingen, zoals in de water- en gasindustrie en bij infrastructuurprojecten. Door te kiezen voor stalen buizen met een PE-coating, profiteert u van langdurige corrosiebescherming en minimaliseert u de onderhoudskosten. Dit biedt gemoedsrust en besparingen op de lange termijn.

Vraag een offerte aan voor aanmeerpalen van staal

Aanmeerpalen prijs

Wat kosten stalen aanmeerpalen?

Als u interesse heeft in aanmeerpalen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met de verkoopafdeling van Solines BV. De kosten van aanmeerpalen kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst speelt de hoeveelheid aanmeerpalen die u wilt aanschaffen een rol bij de prijsbepaling. Daarnaast zijn de diameter, wanddikte en lengte van de paal van invloed op de uiteindelijke kosten.

Naast deze basisfactoren bieden we ook maatwerkopties aan. Zo is het mogelijk om de aanmeerpalen op maat te laten zagen of te kiezen voor een speciale PE-coating. Deze maatwerkopties kunnen ook van invloed zijn op de prijs van de aanmeerpalen. Om een gedetailleerde prijsopgave te ontvangen voor aanmeerpalen voor uw jachthaven of ander project, adviseren wij u om contact op te nemen met een van onze verkoopmedewerkers. Wij kunnen u voorzien van alle benodigde informatie en een prijsopgave op maat, gebaseerd op uw specifieke wensen en eisen.

Solines BV beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van stalen buizen en palen, en we streven ernaar om onze klanten de beste oplossingen te bieden. Onze verkoopmedewerkers zijn goed op de hoogte van de factoren die de prijs bepalen en kunnen u deskundig advies geven. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen en al uw vragen te stellen. Wij staan klaar om u verder te helpen en u een duidelijk beeld te geven van de kosten van aanmeerpalen voor uw specifieke project.

Contact

Advies nodig over toepassingen van aanmeerpalen?

De verkoopafdeling van Solines B.V. heeft veel kennis en ervaring op het gebied van stalen afmeerpalen. Als u meer zou willen weten over de toepassingen, neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers. Inmiddels heeft Solines al vele bedrijven tot volle tevredenheid voorzien van stalen buizen.

Vraag een offerte aan voor aanmeerpalen