Stalen buis DN 24 millimeter

Zoekt u stalen buizen met een diameter van DN 24 millimeter? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Solines is al meer dan 30 jaar internationaal leverancier van stalen buizen. U profiteert van korte levertijden dankzij onze grote voorraad met stalen buizen in Moerdijk.

Buizen van staal diameter 24 mm
Stalen buizen 24 mm

Stalen buizen

Diameter Ø 24 mm

Solines heeft de beschikking over een ruime voorraad met stalen buizen. Dus ook die stalen buis met een diameter van Ø 24 mm kunt u bij ons verkrijgen. Dikwandige buizen, verzinkte buizen, schroefinjectiepalen, grote en kleine buizen, allemaal voor u beschikbaar. Onze voorraad met stalen buizen (verdeeld over de vestigingen in Nederland en Duitsland) bestaat uit maar liefst 44.000 ton.

Ruime voorraad

Snelle levering van Ø 24 mm buizen

Bij Solines profiteert u van een grote voorraad en snelle levering van de buizen. Zelfs grote orders met stalen buizen kunnen we in no-time op uw locatie afleveren. We hebben een directe aansluiting op het spoor en vanuit het industrieterrein in Moerdijk hebben we ook een directe aansluiting op de omliggende snelwegen. Er is zelfs een aansluiting op het diepzeewater. Wilt u de stalen buizen met een diameter van 24 mm snel op uw locatie hebben? Dan is Solines de partij die u zoekt.

Stalen buizen diameter 24 mm

Stalen buis

Specificaties en maatwerk mogelijkheden

Verkrijgbare diameters

We leveren stalen buizen in diameters variërend tussen de Ø 10 tot maar liefst Ø 2.500 mm

Mogelijke wanddiktes

De wanddiktes van de stalen buizen variëren tussen de 1,0 en 36,0 mm (afhankelijk van de diameter)

Maatwerk mogelijkheden

Lassen, zagen en trompen is mogelijk met behulp van Solines Welding & Construction.

Lengtes van de buizen

Afhankelijk van de gewenste diameter zijn de stalen buizen in diverse lengtes verkrijgbaar.

Trompen, zagen en lassen

De stalen buis Ø 24 mm laten bewerken

Het is zelfs mogelijk om de buizen van Ø 24 millimeter op maat te laten maken of te bewerken. Het grootste gedeelte van de stalen buizen wordt geleverd met rechte en gladde einden. De volgende maatwerkzaamheden kunnen uitgevoerd worden, zo kunnen de stalen buizen kant en klaar op uw project geleverd worden.

  • Het trompen van de stalen buis (vanaf Ø 168,3 t/m Ø 508 mm);
  • Het op maat zagen van de buizen tot een diameter van Ø 820 mm;
  • De buizen voorzien van een flens of een boorpunt;
  • Het op maat branden van een stalen buis tot een diameter van Ø 1420 mm;
  • Het op maat lassen van buizen tot een lengte van (maar liefst) 36 meter.

Onze stalen buizen (met een diameter van Ø 24 millimeter) kunnen voor diverse doeleinden ingezet worden. Hierbij kunt u denken aan bouwprojecten, wegenbouw, stalinrichtingen, jachthavens en de kassenbouw.

Stalen buizen lassen
Laswerk aan stalen buizen

Maatwerk mogelijkheden

Gunstige prijzen door direct contact bij fabrieken

De stalen buizen worden direct ingekocht bij de fabriek. Hierdoor is het mogelijk om de buizen gelijk in de gewenste lengte te laten maken. Voor u is dat erg interessant omdat u kosten kunt besparen en de hoeveelheid afval wordt beperkt. Neem contact op met een van onze verkoop medewerkers en informeer naar de mogelijkheden.

Solines B.V. koopt stalen buizen in grote aantallen in op meerdere locaties wereldwijd. We zijn constant op zoek naar gunstige inkoopbronnen waar de stalen buizen van hoge kwaliteit zijn. Hierdoor is het mogelijk om de buizen van staal tegen een gunstige prijs in te kopen.

Dankzij onze maatwerk mogelijkheden kunnen de buizen zo gemaakt worden dat deze direct gebruiksklaar zijn voor uw opdracht of project.

Vraag een offerte aan voor stalen buizen

Snelle levering

Korte levertijden op stalen buizen

Als u kiest voor de stalen buizen van Solines B.V. dan profiteert u van snelle levertijden. We leveren de buizen van Ø 24 millimeter in Nederland en in de meeste landen van Europa. Doordat we over een ruime voorraad beschikken hoeft u nooit lang op de stalen buizen te wachten.

Verder hebben we een centrale ligging op het industrieterrein in Moerdijk, hier hebben we ook de beschikking over 5 mobiele kranen, 3 terminal trucks en 5 opleggers. Daarentegen hebben we een eigen aansluiting op het spoorwegnet, de aanliggende snelwegen (A16 en A17) en op diepzeewater.

Contact

Advies nodig over toepassingen van stalen buizen?

De verkoopafdeling van Solines B.V. heeft veel kennis en ervaring op het gebied van stalen buizen met een diameter van Ø 24 millimeter. Als u meer zou willen weten over de toepassingen, neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers. Inmiddels heeft Solines al vele bedrijven tot volle tevredenheid voorzien van stalen buizen.

Vraag een offerte aan voor stalen buizen